Undervisning

Musikalsk Legestue

Rytmik og musik for de helt små og deres forældre. I Musikskolen kan man komme tidligt i gang med at opleve glæden ved musik og bevægelse. Den musikalske legestue byder både på gamle og nye børnesange, dans, rim og remser. Vi leger med bamser, tørklæder, balloner, sæbebobler og meget mere. Legestuen foregår i en hyggelig og tryg atmosfære. Mødregrupper er også meget velkomne. 


Om guitarundervisning

Børn og voksne – alle er velkomne. Du skal blot være fyldt 6 år og have lyst til at spille. Undervisningen tager udgangspunkt i dig, hvad du ønsker at spille, dine evner og behov. Den omfatter bl.a. nodelære, becifringer, fingerspil, guitartekniske færdigheder. Du lærer musikteori, dynamik, tempo og fortolkning af musikken osv.


Om klaverundervisning

Børn og voksne – alle er velkomne. Du skal blot være fyldt 6 år og have lyst til at spille. Undervisningen tager udgangspunkt i dig, hvad du ønsker at spille, dine evner og behov. Den omfatter bl.a. nodelære, becifringer, tre og firklange, klavertekniske færdigheder og brug af pedal. Du lærer musikteori, dynamik, tempo og fortolkning af musikken osv.


Om Sangundervisning

Børn og Voksne - alle er velkommen. Du skal blot være fylt 6 år og have lyst til at synge. Undervisningen tager udgangspunkt i dig, hvad du ønsker at synge, dine evner og behov. Du lærer musikteori, dynamik, tempo og fortolkning af musikken osv.


Forberedelse til videregående uddannelse

Undervisningen tilrettelægges med henblik på optagelse på Musikkonservatorium, MGK eller Musikvidenskabeligt Institut. Her vil du modtage undervisning i primavista, repertoire, hørelære, musikteori og musikhistorie. Desuden vil du modtage undervisning i Sibelius Computer System. Det forventes, at du har en længere musikalsk baggrund, der skal danne basis for undervisningsforløbet.


Hvor kan du få din undervisning

Alle elever bydes velkommen i skønne faciliteter i Mercur bygningen som ligger på Haderslevvej 36, 6000 Kolding, samt Friheden i Vamdrup, som er beliggende på Herredsvej 14, 6580 Vamdrup. For de elever der bor i Vejle, Horsens og opland møder vores musiklærere op på elevernes hjemmeadresse.


Sydjyllands Musikskole - Steinway & Sons Institute           Herredsvej 14, 6580 Vamdrup           Tlf. 23 62 95 13